facebook logo instagram logo mail logo
×
To dager igjen...

To dager igjen...

Skrevet av: Administrator

03.08.2017 - 20:00

...til Norges råeste motbakkeløp! Dette bør du vite før du tar fatt på den vakre ferden fra Nedalshytta til Storsylen på lørdag;

  • ALLE våre deltakere skal bære RYGGSEKK med varme og vindtette klærmat og drikke. Vi kan gi startnekt om dette ikke følges opp, stikkprøver vil bli tatt ved start. Turen er lang og krevende, det kan være temmelig værhardt opp mot Storsylen og det er vanskelig å få fraktet ekstra tøy opp dit. Husk at det er like langt ned igjen, som opp. 

  • STARTNUMMERET skal være FORAN og synlig gjennom hele turen, både opp til Storsylen og helt ned til Nedalshytta igjen. Meld fra til nærmeste vakt hvis du bryter løpet.

  • Følg vår SKILTING, husk å ta av fra stien og ned til vår matstasjon/spurtpris ved Syltjønna og VÆR FORSIKTIG i den siste stigningen opp til Storsylen - ta hensyn til hverandre og ikke tråkk for langt utenfor traséen på grunn av fare for steinras! Vær obs på at det også ligger snø i noen områder og at man må holde seg på god avstand fra kanten i de luftige partiene opp mot toppen - ikke gå utenfor sperrebåndet!

  • Ta hensyn til MILJØET, plukk med deg søppel og hold avstand til eventuelle reinsdyr i området. Mer info om Sylan Landskapsvernområde finner du ved start på Nedalshytta.

  • Sekretariet på Nedalshytta åpner kl 07.00, her kan du hente ut STARTNUMMERET ditt. Du kan også etteranmelde deg her, men på grunn av vårt tak på 450 deltakere vil vi anbefale å benytte forhåndspåmeldingen for å være sikret plass i årets løp. Ved etteranmelding kan man velge å betale kontant eller å få faktura på e-post. 

  • Løpet sendes direkte på Nea Radio, i tillegg kan du se mellomtider og målgang på EQ Timing: https://live.eqtiming.no/36282

    Hjertelig velkommen til Storsylen Opp 2017!